Prozori i vrata drvo-aluminijum

Štampa

Izrada prozora i balkonskih vrata u kombinaciji drvo-aluminijum, TIP VDR. Sa spoljne strane pozicije su izrađene od kutijastih aluminijumskih profila, pulver bojenih u boju po izboru naručioca, po RAL karti. Ispod prozora je postavljena okapnica od aluminijumskog lima, eloksirana i plastificirana u boji prozora. Sa unutrašnje strane, pozicije su izrađene od čamovog drveta, sušenog do 12% vlage, ČPČ kvaliteta. Drveni i aluminijumski deo prozora su spojeni poliamidnim kopčama, a vazdušna komora (prekid mosta) je zatvorena gumama EPDM kvaliteta.

Drvo je bajcovano u tonu po izboru naručioca i lakirano osnovnim i završnim poliuretanskim lakom. Sa unutrašnje strane prozori su snabdeveni kutijom za roletne sa termoizolacijom, koje su izrađene u istom tonu i kvalitetu kao i prozori. Roletne su izrađene od aluminijumskih profila punjenih poliuretanom, sa ručnim ili električnim pogonom.

Zastakljenje je izvedeno termoizolacionim staklom debljine 4+15+4 mm, gde je jedno staklo niskoemisiono, a međuprostor punjen argonom. Okov je standardan.

Ugradnja se vrši uz pomoć čeličnih elastičnih tipli, a zaptivanje ekspandirajućom poliuretanskom penom.

 

.
Website developed by Dataland Software